nyhet

Ny nettside til barnehagen?
Av May-Britt A. Tenold
Publisert 10.desember 2018

Kjenner du en barnehage som trenger ny nettside?


Nå kan dere få den til introduksjons-pris! Det kan være vanskelig å prioritere nettside til barnehagen. Nettsiden er likevel viktig fordi den ofte er foreldrenes førsteinntrykk av barnehagen. Dette inntrykket kan avgjøre valg av barnehage. Er du stolt av barnehagen og det gode arbeidet dere gjør? Da er det godt å ha en nettside som gjenspeiler dette.


Trykk her for å komme til vårt kontaktskjema. Her kan du ønske deg et uforpliktende pristilbud med oversikt og utfyllende informasjon om hva som inngår i tilbudet. Dersom du aksepterer tilbudet før 01.01.2019 vil du få en splitter ny nettside til introduksjonpris!


Ren luksus!

Det kan være hektisk å drive barnehage. Det er mye som skal dokumenteres. Sørg for at du har en lekker nettside som du slipper å vedlikeholde! Vi ordner alt av oppsett og design. Med nettside levert av Barn-Nett har du også supportavtale. Det betyr at du når som helst kan sende oss oppdateringer (endret tekst, ny årsplan e.l.), så legger vi dette ut for deg. Nettsiden er selvsagt mobiltilpasset. 


Du slipper å forholde deg til nye verktøyer, og forsøke å være webdesigner i tillegg til alt annet. Som alltid er vår visjon at dere skal få mer tid til det som er viktig. Vi fokuserer på å dra frem akkurat det som gjør deres barnehage unik. 


Gi barnehagen ett løft i 2019, og skaff dere en nettside som viser hvem dere er (uten å bruke noe særlig tid og energi på det).Eksempler på sider vi har levert:


https://pingvinn.no/https://aassidenmenighetsbhg.no 


 

https://snbhg.no/index.html


 
Vi bruker informasjonskapsler for å måle trafikk og forbedre brukeropplevelsen på nettsiden